ΠΕΕ Διεθνών Εμπορευματικών Μεταφορών – ενότητα Ζ. Πρότυπα Εκμετάλλευση

Καλώς ήλθατε στο τεστ ΠΕΕ Διεθνών Εμπορευματικών Μεταφορών ενότητα Ζ

1. Η Μέγιστη αποδεκτή μάζα φορτωμένου οχήματος εν κυκλοφορία (ΜΑΜΦΟ) ενός διαξονικού οχήματος διεθνών μεταφορών είναι :
2. Η Μέγιστη αποδεκτή μάζα φορτωμένου οχήματος εν κυκλοφορία (ΜΑΜΦΟ) ενός τριαξονικού οχήματος διεθνών μεταφορών είναι :
3. Η Μέγιστη αποδεκτή μάζα φορτωμένου οχήματος εν κυκλοφορία (ΜΑΜΦΟ) ενός τετραξονικού οχήματος διεθνών μεταφορών είναι :
4. Ένα όχημα που εκτελεί διεθνείς μεταφορές ταξινομείται με βάση τις διατάξεις αναφορικά με τα μέγιστα επιτρεπόμενα βάρη και διαστάσεις :
5. Ποιος από τους συνδυασμούς οχημάτων διεθνών μεταφορών που εκτελούν συνδυασμένες μεταφορές και μεταφέρουν εμπορευματοκιβώτια ISO 40 ποδών μπορεί να έχουν ΜΑΜΦΟ 44 τόνους ;
6. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία στις νέες άδειες κυκλοφορίας όπου αναγράφεται κατηγορία οχήματος Ν1 σημαίνει :
7. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία στις νέες άδειες κυκλοφορίας όπου αναγράφεται κατηγορία οχήματος Ν2 σημαίνει :
8. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία στις νέες άδειες κυκλοφορίας όπου αναγράφεται κατηγορία οχήματος Ν3 σημαίνει :
9. Το βάρος που φέρει ο κινητήριος ή οι κινητήριοι άξονες οχήματος ή συνδυασμού οχημάτων διεθνείς μεταφορές:
10. Τι ονομάζουμε "τεχνική" Roll on- Roll off
11. Με τον όρο συνδυασμένες μεταφορές εννοούμε:
12. Για τη σύνταξη των εγγράφων που απαιτεί η συνδυασμένη μεταφορά υπεύθυνος είναι :
13. Τα συνοδευτικά έγγραφα μεταφορών στις συνδυασμένες μεταφορές φυλάσσονται από τον μεταφορέα :
14. Σε τι αναφέρεται η διεθνής συμφωνία ATP;
15. Ποιά προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία των ευπαθών τροφίμων;
16. Πώς πρέπει να μεταφέρονται τα φρέσκα ψάρια, οστρακοειδή και μαλάκια;
17. Σε ποιες θερμοκρασίες πρέπει να μεταφέρονται το βούτυρο και το γάλα, σύμφωνα με την ATP?
18. Για τη μεταφορά των γαλακτοκομικών προιόντων (γιαούρτι, κεφίρ, κρέμα και φρέσκο τυρί) απαιτούνται, πέραν της θερμοκρασίας (όχι πάνω από +4 βαθμούς C) και άλλες προϋποθέσεις σύμφωνα με την ATP;
19. Σε ποιες θερμοκρασίες μεταφέρονται υπερκατεψυγμένα και κατεψυγμένα τρόφιμα σύμφωνα με την ATP;
20. Τα έγγραφα μεταφοράς τι στοιχεία θα πρέπει να αναφέρουν στην περίπτωση μεταφοράς ευπαθών τροφίμων;
21. Ποιοί φορείς είναι επιφορτισμένοι για τον επαναληπτικό έλεγχο των προδιαγραφών του εξοπλισμού των οχημάτων που μεταφέρουν ευπαθή προϊόντα;
22. Τα οχήματα-ψυγεία που μεταφέρουν ευπαθή προϊόντα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με ειδικό σήμα σύμφωνα με την ATP;
23. Για πόσο χρονικό διάστημα ισχύουν τα πιστοποιητικά ATP;
24. Γίνεται επιπλέον έλεγχος στα ΚΤΕΟ και στα οχήματα-ψυγεία διεθνών μεταφορών, μεταφοράς ευπαθών προϊόντων;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *